Ora Kudu Nunggu Dana, Kesenian Liwat DKD Tetep Kudu Mlaku Sebaene

Kebumen – Manggen ing pendopo griya dinas Bupati Kebumen acara pangekahan nglajeng khidmat. pangera Dewan Kesenian Daerah Kebumen (DKD) ngagem ageman seragam cemeng-cemeng dipunpepaki rantai ing sak uga kancing rasukan arupi jene, ngagem peci cemeng nyaris nyameni seragam Betawi niki majeng setunggal palih setunggal kala dipuntimbali naminipun dening pambekta acara. mboten dangu Penjabat Bupati Kebumen Arif Iriyanto, sak majeng maosaken naskah pangekahan ingkang berisi ujar pangera konjuk nglestantunaken seni uga budaya ing Kabupaten Kebumen.

Saksampune dipunkekahaken piyambake sedaya dipunsukani ucapan wilujeng saking para pejabat uga tamu ulem-ulem. Acara dipunlajengaken kaliyan sambutan Bupati. “Saksampune kula ningal konjuk taun niki (2016) pancen mboten enten anggaran saking APBD konjuk Dewan Kesenian Daerah. Paling gelis badhe dipunurun rembugaken konjuk anggaran ewah-ewahan, punika menawi disetujui DPRD” sanjang Arif. “Nanging senaos tanpa dana, kula ngajeng-ajeng DKD tetap beraktifitas sabaenipun, uga kula sacara khusus nyukani apresiasi majeng kekedadosanan DKD lebet mengawal lomba pendalangan uga dados juara 1, 2 uga juara harapan 1 ing perlombaan dalang tingkat Jawi madya ingkang dipun gelar ing Banjarnegara.” Sambetipun.

Gunakan Bahasa Yang baku, Sopan dan Bertanggung Jawab

Anda mungkin juga suka...

Artikel Populer

Tinggalkan Balasan

Or

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

hot photos of malayalam actress lena renklipornoo.net honey moon xnxx افضل مواقع السكس المترجم sexdejt.org فيلم سكس سورى desi unseen.com indiantubes.net hot sneha راجل ينيك بنته aflamsexaraby.com افلام سكس حيوانات مع نساء 裏風俗 javidol.org 3dsvr
indian xxx videos mehrporn.com kv2 patiala horsemating pakistanixxxmovie.com iandian xxx com telugu heroins blue films xxxhindividoes.com hindu girl hot أشهر مواقع السكس orivive.com سكس محارم عراقى hornybank.com mecoporn.com hdmovies.da
hindi bf video me hindihdporn.net xnxx coimbatore igyou kaikitan cartoon-porn-comics.com manhwa henati slime girl hentai manga jabhentai.com ecchi mecha oh yes mommy.com gotubexxx.com bengali nude girls brother sister sex story pornhindivideo.com student x video